Výběr a návrh svatebního oznámení


Výběr a návrh svatebního oznámení

Svatba je nejrásnější, nejočekávanější, ale i nejvíce plánovaný den v životě každého člověka. To, jestli budeme mít svatbu velkou nebo malou, zda pozvete všechny známé a přátele, anebo se Vaše svatba odehraje pouze v kruhu nejbližší rodiny, o tom jste rozhodli určitě již na začátku, kdy jste si řekli, že do Toho jdete společně ...


Výběr a návrh svatebního oznámení

Pokud tedy vycházíme z toho, že počet pozvaných hostů je vám již známý, můžeme říct, že takovým prvním krokem je určení data, místa a času konání svatby. Na základě této skutečnosti můžeme přistoupit k výběru svatebního oznámení.
Zde se dostáváme k otázce týkající se barvy, tvaru a velikosti - tedy k celkovému designu svatebního oznámení. Už při výběru svatebního oznámení bychom měli myslet na to, do jakých barev bude sladěná celá výzdoba. Momentálně je totiž trend zahalit celou svatbu do jednotného barevného tónu.

Co by mělo svatební oznámení obsahovat:
- Jména snoubenců
- Datum, čas a míso konání svatby
- Typ pozvání – zda jde o pozvání na celou svatbu spolu s obřadem, anebo jen o „večerní návštěvu spojenou se zábavou“

Dalším krokem je výběr samotného textu – chcete mít svatební oznámení napsané vážnou a tradiční nebo volnější a vtipnou formou? Hlavní text svatebního oznámení bývá většinou doplněný o nějaký krátký lyrický nebo prozaický text či citát. Důležitým prvkem při organizování svatby je i poskytnutí zpětné vazby. Skutečnost , jestli se pozvaní hosté Vaší svatby zúčastní nebo ne, Vám mohou oznámit osobně nebo písemně. Pozvání ke svatebnímu stolu může být napsané buď přímo na svatebním oznámení, anebo pokud už není dostatek volného místa, tak bývá natisklé na samostatné kartičce.

Výběr a návrh svatebního oznámení


Při návrhu svatebního oznámení bychom však neměli zapomenout na jednu věc – oznámení by nemělo být přeplněné! Doporučujeme obrátit se na odborníky, kteří mají s grafikou zkušenosti a rádi zrealizují a zhmotní všechny Vaše představy a zpracují Vám oznámení dle Vašeho přání a přesně.

Zpět


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Všechna práva vyhrazena.