Svatební veletrh St. Gallen, Švýcarsko, 4. – 5.11.2017


Svatební veletrh St. Gallen, Švýcarsko, 4. – 5.11.2017

Naše firma Pamas, v zastoupení naší pobočky Pamas GmbH, se zúčastnila svatebního veletrhu ve švýcarském St. Gallen. Toto město je známé svou kvalitní vysokou školou s nádhernou polohou u jezera Bodensee, které spojuje Rakousko, Německo a Švýcarsko.
Veletrhu se zúčastnilo 7 500 návštěvníků a své služby prezentovalo 250 firem. Byli jsme jednou z mála firem, které nebyly ze Švýcarska. Vemi nás potěšil velký zájem o naše svatební oznámení. Presentovali jsme naši tradiční nabídku, doplněnou o nové vzory ve vintage stylu.

Svatební veletrh St. Gallen

Pro švýcary byly novinkou svatební razítka, které u nich neznají a velmi se jim líbily. Příjemné pro ně samozřejmě byly i ceny, protože u nich stojí svatební oznámení podobné kvality jako naše od 5 CHF. Rozhodně je však zaujala také kvalita a design. Švýcarský zákazník je velmi náročný zákazník a vyžaduje nejvyšší kvalitu, kterou mu dokážeme nabídnout.
Svatební veletrh trval dva dny – sobotu a neděli. Více navštěvníků přišlo v neděli. Veletrh byl velmi dobře rozdělený a organizovaný. Hudební skupiny prezentovaly své umění v samostatném sále, takže nerušily ostatní vystavovatele ani návštěvníky. Zajímavý byl i doprovodný program a módní přehlídky. Kvalitní práci odvedli i osvětlovači a režie, takže zážitek z přehlídky byl i pro návštěvníky nezapomenutelný.
Náš dojem ze Švýcarska byl velmi dobrý. Švýcaři jsou velmi milí lidé. Jejich ekonomická vyspělost se pozitivně odraží na jejich pohodě a dobré náladě. Ze Švýcarska jsme odjížděli s dobrým pocitem, že jsme služby a výrobky Pamas reprezentovali opravdu úspěšně a už nyní se těšíme na objednávky ze Švýcarska.

Zpět


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Všechna práva vyhrazena.