Svatební oznámení – deteail, na ktrý byste
během príprav neměli zapomenout


Svatba je nejen krásné spojení novomanželského svazku, ale také hromada příprav a starostí. Hostina, obřad, zajištění šatů, prstýnků a spoustu jiných záležitostí. To všechno je potřeba obstarat a není to zrovna nic jednoduchého. V rámci všech těchto příprav byste neměli zapomenout ani na svatební oznámení.

Výběr svatebního oznámení patří mezi nezbytné avšak milé povinnosti. Dáte na vědomí všem svým blízkým, že již brzy Vás čeká den D a stanou se z Vás manželé. Jak ale vybrat to pravé svatební oznámení, podle čeho se řídit a na co určitě nezapomenout?

Vzhled svatebního oznámení by měl odpovídat stylu, ve kterém se celá svatba ponese, ovšem není to podmínkou. Ve svatebních salónech i na internetu najdete opravdu široký výběr nejrůznějších svatebních oznámení. Můžete si nechat vyrobit vlastní a originální zcela podle svých představ anebo si vybrat z již předpřipravených, které potom můžete poupravit, třeba změnou barev, textu a podobně. Například Pamas Bohémia nabízí obrovský výběr klasických i speciálních oznámení. Vyberte si zkompletované svatební oznámení, které je již připravené i s textem dle Vašeho výběru.

Kromě barev, celkového vzhledu, doplňku a textů si také můžete vybrat mezi způsoby tisku. Nejčastější formou je ražba a termotisk, ovšem v nabídce naleznete také speciálnější provedení jakým je například slepotisk či termografie.

Pakliže už máte vybráno a vytisknuto, stačí svatební oznámení rozeslat. Říká se, že by se mělo odesílat nejpozději 6 týdnu před svatbou, to především kvůli tomu, aby se hosté mohli zařídit v práci a podobně. Obálku se svatebním oznámením vždy posíláme páru či celé rodině. Může se stát, že v jednom domě, žijí například dvě generace, v tomto případě je slušností zaslat oznámení oběma rodinám.

Přidat příspěvek
Jméno:
Název příspěvku:
Příspěvěk:

Zpět


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Všechna práva vyhrazena.