Svatební oznámení dá všem vědět
o Vašem velkém dnu


Již dávno nefunguje holubí pošta, havrani posílaní s dopisem v pařátech. Zkrátka žádná romantika. Pozvání přijde buď SMSkou, e-mailem, v tom lepším případě svatební oznámení objevíte ve své poštovní schránce. A proč tohle všechno? Bez svatebních hostů by přeci svatba byla poloviční. Nemyslíte? Tištěné svatební oznámení je zkrátka klasikou. Sice méně pozorné než opeřenec tlukoucí zobákem na Vaše okno se vzkazem, avšak stále dosti noblesní varianta pozvánky.

Ručně psané svatební oznámení versus tištěné? Které jen vybrat? Řekněme, že plánujete pozvat stovku svatebních hostů. Sami si jistě dáte rychle jedna a jedna dohromady, že nejlepší variantou bude ta tištěná. Vše je vyřízeno rychle, relativně levně, bez sebemenších potíží. Žádné zastaralé, krasopisné psaní adres a údajů o svatbě, dnešní doba je už o několik kroků dále.

Svatební oznámení klasická i excelentní můžete nalézt jak v místním papírnictví, tak na internetu. Kterou možnost jen zvolit? Jistě že tu druhou! Jednadvacáté století nabízí již takové vychytávky, jako objednávání z pohodlí domova. Tak proč byste museli běhat v nečase do kamenné prodejny, kde stejně neseženete požadované. Stačí pár kliknutí, domluva s prodejcem přes webové stránky, e-mail a během pár dní obdržíte poštou své svatební oznámení, které stačí rozeslat pozvaným. Žádné starosti okolo.

Kterého internetového prodejce jen zvolit? No přeci toho spolehlivého a prověřené. Vsaďte na Pamas Bohemia. Získáte kvalitu za rozumnou cenu. Ať už hledáte svatební oznámení luxusní, anebo jednoduché, běžný, anebo speciální papír, již víte, kde hledat. Ražba, termotisk ale také slepotisk, termografie a spousta neotřelých principů, jimiž oznámení o svatbě vyrábíme. Stačí si vybrat dle svého nejlepšího svědomí a vědomí.

Přidat příspěvek
Jméno:
Název příspěvku:
Příspěvěk:

Zpět


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Všechna práva vyhrazena.