Svatební oznámení


Svatba je důležitá událost v životě každého z nás. Pokud jste se pro svatbu rozhodli, jistě to budete chtít oznámit všem svým blízkým, přátelům i kamarádům. A právě k tomu slouží svatební oznámení.

Svatební oznámení na svém významu neztrácí ani v dnešní přetechnizované době, kdy si většinu informací posíláme SMS zprávami, e-mailem či jinými elektronickými kanály. Svatební oznámení je ale něco výjimečného a proto chceme, aby působilo slavnostně a zůstalo nám i našim přátelům jako trvalá památka.

Výrobu svatebního oznámení nabízí řada tiskáren i svatebních agentur. Vždy je ale dobré obrátit se na odborníky, kteří mají s tímto druhem tisku zkušenosti. Jedině tak budete mít jistotu, že vaše svatební oznámení bude vypadat opravdu slavnostně a přesně tak, jak jste si představovali.

Svatební oznámení může být klasické či luxusní, jednoduché či skládané, žertovné či seriózní, vždy by ale mělo odpovídat stylu vaší svatby. K romantické svatbě se hodí něžné oznámení s romantickým tématem, zatímco k pozvání na neformální svatbu můžete využít i žertovně pojaté svatební oznámení. Pokud chystáte svatbu v určitém stylu, například v historickém duchu, přizpůsobte tomu i svatební oznámení. Výběr je skutečně bohatý a v podstatě platí, že nic není nemožné.

Bez ohledu na pojetí svatebního oznámení, by vždy mělo obsahovat základní informace o novomanželích i o obřadu. Měla by na něm tedy být uvedena celá jména obou novomanželů, místo, datum a čas konání svatebního obřadu a také adresa, na kterou mohou pozvaní posílat blahopřání. Před samotným tiskem si pečlivě zkontrolujte všechny údaje, aby v nich nebyly chyby. Dobře také zvažte styl písma a jeho barvu v závislosti na pozadí. Je důležité, aby všechny údaje byly dobře čitelné.

Svatební oznámení vždy objednávejte včas a předem si spočítejte, kolik jich budete potřebovat. Raději si jich nechte vyrobit pár navíc, protože je pravděpodobné, že si ještě na někoho dodatečně vzpomenete a případné doobjednávky obvykle bývají dražší.

Přidat příspěvek
Jméno:
Název příspěvku:
Příspěvěk:

Zpět


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Všechna práva vyhrazena.