Organizace svatby do nejmenšího detailu


Organizace svatby do nejmenšího detailu

Každý z nás určitě zná situaci, kdy se ke svatební tabuli vřítí velké množství lidí a každý host hledá své místo u svatebního stolu. Právě tomuto chaosu se v poslední době snoubenci snaží při organizování své svatby vyhnout.

Organizace svatby

Velkým pomocníkem je zasedací pořádek umístěný u dveří sálu, kde si každý může najít cestičku ke svému místu, anebo přímo jmenovka, která je položená na stole – na tom místě, které konkrétnímu hostovi náleží. Jmenovky mohou zároveň sloužit jako velmi pěkná památka, protože v dnešní době jsou samotné jmenovky tak pěkné a detailně zpracované, že představují takový malý dáreček. Co se týká zasedacího pořádku, tak v tomto případě se doporučuje, aby ho vyráběli buď snoubenci osobně nebo alespoň takoví lidé, kteří znají všechny pozvané hosty. Celková zábava a pohoda celého večera může být totiž ovlivněna ne tak místem, jaké člověk má, ale především společností u stolu. Většinou sedí spolu u stolu rodina nevěsty a rodina ženicha je také spolu. V takovém případě se nemusíme bát toho, že by vázla komunikace mezi hosty. A pokud máme náhodou lichý počet hostů, tak se nebojme je posadit spolu – určitě si k sobě cestičku najdou. Při plánování zasedacího pořádku nezapomínejme však na jedno pravidlo – nevěsta a ženich by měli sedět uprostřed a měli by být vidět z každého rohu.

Organizace svatby

K ulehčení celkové organizace a průběhu svatby může přispět i kartička s Menu, která se také nachází na každém stolu. Po přečtení toho, co dobrého na nás čeká, se mohou naše chuťové pohárky hned po příchodu do sálu nastartovat a připravit se na sváteční dávku něčeho dobrého.
Nejnovějším trendem ve výrobě je sladění všech karet a kartiček do stejného stylu, jaký mělo i svatební oznámení. Je velmi pěkné a módní, když se barva, tvar nebo různé doplňky – např. mašličky, kamínky, krystalky – nacházejí na jak na svatebním oznámení, tak i na jmenovkách nebo kartičkách.
Takovým způsobem se postaráte o to, že výsledek bude okouzlující nejen pro Vás, ale i pro všechny Vaše hosty.

Přidat příspěvek
Jméno:
Název příspěvku:
Příspěvěk:

Zpět


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Všechna práva vyhrazena.