Nejčastější chyby při výběru svatebního oznámení


Cena a výběr firmy

Při volbě svatebního oznámení můžete selhat už při výběru samotné firmy, která Vám ho dodá. Samozřejmě, že každého potěší nízká cena. Ale při výběru oznámení buďte opatrní. Nestačí si prohlédnout jen nějaký pěkný obrázek na internetu. Když Vám přijde vzorek, můžete být zklamaní.

Levné oznámení může být vyrobeno z nekvalitního papíru s velmi špatnou grafikou. Obraťte se raději na známou firmu, která má dobré reference, abyste nakonec nebyli zklamaní. Cenu hledejte podle Vašich finančních možností, ale pokud je to možné, raději si připlaťte, než by Vám měla přijít domů vyrobená pohroma. Ideálním řešením, jak si ověřit kvalitu, je nechat si poslat vzorky zdarma.

A co takové vlastní oznámení?

Budoucí nevěsty chtějí často ušetřit opravdu na všem, a proto se rozhodnou, že si oznámení navrhnou. Bez grafických znalostí se to však dělá těžko. Tedy pokud Vám stačí oznámení s klasickým fontem a Power Pointu, tak je to v pořádku. Ale dejte si pozor, aby výsledný efekt nevypadal lacině a neprofesionálně.

Kýčové doplňky a barvy

Přezdobené oznámení působí odpudivě. Třeba vědět, kdy říct stop a nepřehnat to. Mít na oznámení za každou cenu milion kamínků, mašliček, lesklých třpytek a ještě několik fotek, případně nepodařenou karikaturu … to nemusí být dobrá kombinace. Nechte si poradit od kamarádek, anebo oslovte firmu, která vyrábí oznámení, abyste si vyslechli více názorů. Mohou Vám pomoci otevřít oči.

Svatební oznámení Pamas

Pokud si s výběrem svatebního oznámení nevíte rady, podívejte se na nabídku Pamas. Máme pro Vás připravena nádherná oznámení v luxusním, ale i příjemně romantickém stylu. Žádný kýč ani nepříjemné kombinace barev. Klademe důraz na krásu a eleganci.
A pokud se bojíte výběru textu na oznámení, pročtěte si pár typů z našeho dalšího článku. Určitě v něm najdete inspiraci.

Přidat příspěvek
Jméno:
Název příspěvku:
Příspěvěk:

Zpět


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Všechna práva vyhrazena.