Luxusní svatební oznámení: Jak by měla vypadat?



Toužíte po tom, aby se vaše svatba nesla v luxusním tónu? Začněte v první řadě se svatebními oznámeními a vyberte si ta, která jsou pro Vaše oči nejkrásnější.

Noah Havley kdysi řekl: „Říká se, že pokud přežijete svatbu, ostatní už je hračka.”  Ano, svatba může představovat i stres, shon a nerozhodnost při výběru výzdoby nebo šatů. Při oznámeních to však nemusí být tak těžké. Dáme Vám tipy na několik oznámení, která představují opravdovou dokonalost.

Hlavními představiteli luxusních barev jsou smetanová, zlatá, bronzová, případně stříbrná v doplňcích. Mohou se, samozřejmě, kombinovat s jinými barvami, které budou ladit i s ostatní svatební výzdobou.


Potěšte své oči

Co říkáte na takovéto nádherné oznámení? Okouzlí i tu nejnáročnější nevěstu. Je složené z obalu a vnitřní kartičky. Smetanový obal má ozdobný výsek a je posypaný zlatým práškem Písmo je zlaté, natisklé na papíře s jemnou zlatou perletí. Nejkrásnější je velká mašle převázaná okolo oznámení.




Romantičky si mohou zvolit například obálku s motýlky, ve které je vložená kartička s pozvánkou na svatební hostinu.

svatebni-oznameni-c-6006


Taktéž romantická, ale zároveň luxusní verze svatebního oznámení, může vypadat i takto. Jemná perleť na smetanovém papíře a jména budoucích novomanželů na pásce ve středu. Jednoduché, ale krásné zároveň.

svatebni-oznameni-c-0306

Tyto, ale i další luxusní svatební oznámení najdete na http://www.pamas-svatebni-oznameni.cz/. S výběrem Vám rádi pomůžeme.


Přidat příspěvek
Jméno:
Název příspěvku:
Příspěvěk:

Zpět


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Všechna práva vyhrazena.