Jaké svatební oznámení si vybrat


Každá žena chce, aby byl její svatební den perfektní a všechno to odstartuje svatební oznámení. Při jeho výběru by jste měli zvažovat několik faktorů.

V první řadě do výběru oznámení zapojte i nastávajícího manžela. A jestli nemá zájem se výběrem zaobírat, o to líp. Jste přece žena a ženy mají vkus. No důležité je nezapomenout na to nejdůležitější. Svatební oznámení by vás mělo vystihovat. Vás jako budoucí manželský pár.
Oznámení by vás mělo charakterizovat
Oznámení je opravdu potřeba. Myslete na to, jestli chcete svatbu pojmout vysloveně v elegantním stylu anebo jste zábavný pár, který se nebojí udělat hodně věcí jinak. Dnes jsou například moderní oznámení v krémových tónech s pěknými doplňky, které dodají oznámení eleganci a šmrnc.

Pěknou ozdobou může být saténová stuha. Její barvu můžete sladit se svatební výzdobou.

Svatební oznámení D 0602

Jestli se ve vás nezapře romantička, potěší vás právě toto chutné oznámení s mašličkou a srdíčky:


Oblíbené jsou i oznámení, které mají na pozadí fotografii páru anebo jsou prezentované vtipným obrázkem či textem. No v posledním čase budoucí nevěsty sahají i po oznámeních s vintage motivem, které jsou stále žádanější. Pokud děláte svatbu v přírodním style, teda s lučními květy, dřevěnými židličkami a vkusnými doplňky na stole, můžete sáhnout i po oznámení s přírodními doplňky.
svatebni oznámení
Co na něm nemůže chybět
Každé oznámení musí mít jméno ženicha a nevěsty, datum, čas a místo obřadu. Pokud posíláte oznámení osobám, které jsou pozvané i na svatební hostinu, do obálky s oznámením vložte i kartičku s pozváním ke svatebnímu stolu. Měl by v ní být text, z kterého je jasné, že jsou na svatbu pozvaní jako hosti.

Svatební oznámení by jste měli řešit co nejdříve. Měli by být odeslané aspoň 6 týdnů před konáním obřadu, aby si všichni hosti mohli naplánovat volno na tuto událost. Takže je objednávejte nejpozději 2 měsíce před termínem svatby. Musíte počítat s tím, že i navrhnutí a samotná výroba oznámení zabere čas.
Informujte se o cenách
Ceny oznámení jsou různé. Odvíjejí se od techniky, která je použitá na jejich výrobu, ale i od doplňků a od kvality použitého papíru. Za jednoduché oznámení zaplatíte 16Kč, ale při náročnějších požadavcích se cena může někdy vyšplhat až do 39 Kč za kus.

Platit víc budete tehdy, když si vymyslíte vlastní motiv oznámení a nevyberete si z už navrhnutých oznámení. Nejlepší je osobně navštívit firmu vyrábějící oznámení, aby jste i reálně viděli všechny vzorky. Existuje i možnost zaslání vzorků oznámení přímo k vám domů.
Svatební oznámení Pamas
Jestli si chcete vidět mnohem víc svatebních oznámení, tak všechny najdete na http://www.pamas-svatebni-oznameni.cz . Luxusní, stylové, moderní, vtipné… jednoduše si máte z čeho vybrat. Všechny oznámení vám dokážeme sladit i s etiketami na lahve, se svatebním menu či jmenovkami. Rádi vám zašleme i vzorky zdarma.


Přidat příspěvek
Jméno:
Název příspěvku:
Příspěvěk:

Zpět


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Všechna práva vyhrazena.