Chystáte svatbu
a ještě nemáte svatební oznámení? Chyba!


Nezbytnou součástí těchto příprav je i svatební oznámení, kterým dáte o své svatbě na vědomí všem svým blízkým. Vaše příbuzné, známé i kolegy v práci určitě potěšíte, když se s nimi podělíte o Vaši radost a štěstí formou svatebního oznámení. Svatební oznámení je první vizitkou, kterou Vaši hosté uvidí a nám je známo, že si jistě přejete, aby ze svatebního oznámení měli příjemní pocit a viděli v ní příjemnou chvíli.

Tištěné svatební oznámení je nejlepší formou jak oznámit Váš velký den a my jsme si toho plně vědomi. Proto jsme si pro Vás připravili opravdu pestrou a širokou nabídku nádherných svatebních oznámení, ze kterých si zajisté vyberou všichni budoucí manželé.

Svatební oznámení nabízíme ve třech kategoriích. Jedná se o svatební oznámení Classic, Excellent a Novinky, kde naleznete nejnovější moderní trendy. Luxusní, romantická, klasická, ale i žertovná oznámení. Trendové svatební oznámení v sekci novinky je nejžádanější čtvercové svatební oznámení z průsvitného a bílého třpytivého papíru. Doplněn jemnou květinovou ozdobou a výsekem se zlatou ražbou. Velmi dobře působí i fialová termografie doplněna o saténovou stuhu. V novinkách Vás překvapí nespočet krásných detailů na svatebním oznámení od motýlků, květin, srdíček až po luxusní doplňky krystalů od Swarovského, které dodávají svatebnímu oznámení nevšednost a krásu. Elegantní jsou i čokoládově hnědé oznámení doplněny o bílé květinové vzory do nichž si vložíte vlastní fotografii.
Abychom Vám ušetřili veškeré starosti i drahocenný čas, dodáváme oznámení s Vámi zvoleným textem, který vhodně zakomponujeme do designu celého svatebního oznámení.

S námi budete mít opravdu překrásné svatební oznámení, které okouzlí nejen Vás ale i Vaše hosty. Využíváme těch nejkvalitnějších tradičních technik jako je například ražba a termotisk. Abychom však splnily požadavky i těch nejnáročnějších klientů, jsme schopni zajistit tisk svatebního oznámení pomocí slepotisku, termografie a jiných speciálních metod. Je důležité, aby naši zákazníci, byli šťastni a spokojeni.

Nemůžete se rozhodnout při výběru? Ulehčíme Vám to. Nabízíme zaslání až 3 kusů zdarma na Vámi uvedenou adresu. Navíc jako jediní oznámení dodáváme zkompletované a vše zdarma. Nebo nám můžete dodat vlastní stuhy či fotografie a my Vám je zkompletujeme na oznámení.

Vysoká kvalita za výhodnou cenu je u nás samozřejmostí, stejně tak jako vyhotovení individuálních požadavků dle Vašeho přání. Velmi rádi Vám zajistíme netradiční a originální svatební oznámení vyhotovené na speciálním papíru. Chcete ještě víc? Není problém. Vaše svatební oznámení doplníme o originální detaily, tak aby se nad ním pozastavil každý, kdo si jej prohlédne. S námi dotáhnete Váš svatební den do naprosté dokonalosti.

Jsou to maličkosti, ale velký den se skládá z detailů . . .

Krásné nezapomenutelné chvíle z Vaší svatby jen ve Vaší fotoknize … ty nejkrásnější momenty z Vašich jedinečných fotografií, abyste si je mohli kdykoliv připomenout. www.pamas-fotokniha.cz
Video si prohlédnete dvakrát, ale fotoknihu můžete ukázat i ostatním známým a zavzpomínat na tuto životně
Přidat příspěvek
Jméno:
Název příspěvku:
Příspěvěk:

Zpět


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Všechna práva vyhrazena.